Agencija Immobiliare

Agencija Immobiliare

Knjigovodstvene i poslovne usluge. TACNOST,PRECIZNOST,EFIKASNOST. Najpovoljnije u gradu. 060-741-2015

Knjigovodstvene usluge

Timeline Photos

[12/15/17]   Ovom prilikom zelimo da Vam cestitamo predstojece praznike I da Vam pozelimo jos vecu uspesnost u poslovanju! Mi Vam,kao i uvek nudimo kompletnu podrsku I pomoc. A,kao mali poklon,prva dva meseca nove 2018. godine su besplatna,cisto da se uverite da ce Vasa odluka da poslujete sa nama,biti jedna od najboljih u novoj godini! Pozovite nas!

[11/29/17]   Zelite da unapredite svoje poslovanje? Zelite pomoc u ostvarenju vasih vizija? Pozovite nas!!! Sa nama imate kompletnu poslovnu,racunovodstvenu I knjigovodstvenu podrsku! Mi pratimo vase poslovanje,pruzamo savete I dajemo smernice. Budite bezbrizni I posvetite se vasem cilju,a mi cemo vas pratiti.

[09/03/17]   Za svaki Ugovor zakljucen do kraja septembra,bez naknade do kraja godine! Osnivanje radnji i preduzeca,knjigovodstvo,racunovodstvo,analiza i planiranje,poslovni i poreski konsalting. Sa nama imate kompletnu podrsku u poslovanju! 064/23-96-315

[08/03/17]   Za svaki Ugovor zakljucen do kraja avgusta,bez naknade do kraja godine! Kknjigovodstvene i racunovodstvene usluge,poresko i poslovno savetovanje,podrska u poslovanju,analiza i planiranje. 064/23-96-315

[07/26/17]   POSEBNA PONUDA!!!
Za svaki Ugovor zakljucen do kraja avgusta,bez naknade do kraja godine!!! Profesionalne knjigovodstvene i racunovodstvene usluge,poresko i poslovno savetovanje,podrska u poslovanju!

[07/24/17]   POSEBNA PONUDA!!!
Za svaki Ugovor zakljucen do kraja avgusta,bez naknade do kraja godine!!! Pozovite nas i uverite se u nasu profesionalnost!

[07/19/17]   Postovani prijatelji,
Ovo je prvi u nizu postova koji imaju za cilj da rese potencijalne dileme koje poreski obveznici, i oni buduci, imaju.
Za pocetak, dilema,: Preduzetnicka radnja ili preduzece?
Kao prvo, obim poslovanja je isti, znaci, za koji god oblik da se opredelite, necete imati restrikcija u poslovanju.
Preduzetnik je fizicko lice koje nastupa na trzistu pod svojim imenom, i kao takav, za poslovanje svoje radnje odgovara celom svojom poslovnom i licnom imovinom.OVO JE JEDNA OD NAJBITNIJIH RAZLIKA! Preduzetnik nema osnivacki kapital, niti akt o osnivanju (osnivacki akt). Vlasnik preduzetnicke radnje moze biti samo jedno lice, i samo jedno lice moze imati jednu preduzetnicku radnju. Preduzetnik je obveznik poreza na prihode od samostalne delatnosti, kao i doprinosa za obavezno socijalno osiguranje.
Na drugom mestu, preduzece (OD,DOO,AD) su organizovana pravna lica koja se osnivaju ugovorom o osnivanju jednog ili vise clanova (ortaka, akcionara). Preduzece nastupa samostalno i u svom poslovanju odgovara svojom licnom imovinom i kapitalom. Slikovito receno, postoji osnivac, preduzece i treca lica s kojima preduzece posluje, znaci tri entiteta. Preduzece mora imati skupstinu i zakonskog zastupnika,a po potrebi i nadzorni i upravni odbor. Obveznik je poreza na dobit pravnih lica, kao i doprinosa za clanove,odnosno osnivace drustva.
I to je to u najkracim crtama. Za bilo koju nedoumicu ili savet,pitajte. Napominjemo da je u nasoj agenciji,za sve buduce klijente,osnivanje besplatno.

[07/07/17]   LETNJA PONUDA !!!
Do kraja jula meseca,za svaki zakljuceni Ugovor o saradnji,50% popusta na naknadu do kraja godine!!!

[05/03/17]   Vasa pitanja i deleme iz oblasti knjigovodstva i racunovodstva,mozete mi uputiti ovde,dobicete odgovor u najkracem roku.

Agencija Immobiliare

Brzo,tacno,pouzdano.Najpovoljnije u gradu!!!

Agencija Immobiliare

[03/20/17]   Brzo,tacno,pouzdano.Najpovoljnije u gradu!!!

Agencija Immobiliare's cover photo

Want your business to be the top-listed Finance Company in Smederevo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Telephone

Address


Knez Mihajlova 8 TC Don žon Lok.12
Smederevo
Other Smederevo finance companies (show all)
Menjacnica MiM Menjacnica MiM
Karadjordjeva 23, Djusina 2, Dositeja Obradovica 61
Smederevo, 11300

Najpovoljniji kurs u gradu - a i sire!

LKV Group doo LKV Group doo
Kovinski Put Bb
Smederevo, 11300

Osnovna delatnost trgovina delovima na veliko i malo. Kod nas možete naći sve vrste rezervnih delova za vozila marke: SCANIA, MAN, Mercedes i još puno toga

Menjacnica Shark Exchange office Roda Menjacnica Shark Exchange office Roda
Djure Salaja Bb
Smederevo, 11300

Svojom sigurnom i proverenom uslugom stekli smo brojnu klijentelu. Naša usluga je brza, bezbedna i povoljna.Nudimo najbolji kurs ,pozovite nas! 026619791